Wednesday, December 5, 2012

Rotid

Me leidsime ühe tuttava tuttava, kes töötab õunafarmis ja nüüd ootame sealt mingisugust vastust. Juba mitu päeva. Väidetavalt abikäsi seal vajatakse, aga kui farminaine kuulis, et meil ei ole autot, siis muutus ta murelikuks. Tuttava tuttav oleks nõus meid farmist 2x nädalas toidupoodi sõidutama, kui bensuraha klappida ja seda sai mainitud farmitädile ka, aga eks täna ilmselt selgub, kas sellega nõus ollakse. Natuke kurb hakkab juba, sest enam ei ole bussiraha ka, et kesklinnas käia... Selle nädala üüri saime makstud vähemalt. Farmi kohale saaks koos tolle tuttava tuttavaga nädalavahetusel, aga enne oleks vaja teada kas meid sinna soovitakse üldse. Seega pöidlad pihku palun. 

Hunsil oli sünna eile, tegin hunniku kartulisalatit, juustukooki mida väidetavalt tegi Carmela Soprano oma kallile Tony'le ja joonistasin talle pelikani. Saame salatit kaua süüa (võib-olla, sest see on tegelt liiga hea), kuna külalisi polnud kuskilt võtta ja onu ise polnud sellest vist isegi huvitatud peale seda kui tuli sms tema ajutisest töökohast kus öeldi, et ära enam tule üldse. Õnneks meil on 13 pakki pappnuudleid ka.

Uurisime veidike siin autojuhilubade tegemise võimalusest. Põhimõtteliselt oleks vaja vist lihtsalt kedagi, kellel on vähemalt 4 aastat sõidustaaži. Aga aega võtaks see kõik siiski üle 6 kuu, kuna alguses on vaja teha learner's permit (vist) ja siis mingi eksam. Seejärel võid pool aastat juhtida autot, kui staažikas autojuht kõrval istub ning siis teha uue eksami. Peale seda saab ilmselt juba üksi sõita vahtralehetaolise asjaga. Maksumuse osa jäi mulle endiselt arusaamatuks.


Kogumishullusele kalduv majavanake hankis veel ühe diivani

Salat, täitsa õige maitsega




2 comments:

  1. soovitan teil ikka ida poolt tööd otsima ka hakata, Queensland jne, me esimesel korral lendasime viimase raha eest Perthist Melbourni ja sealt rongiga Victoria ja New South Walesi piirile, et tööd saada. :v

    ReplyDelete
  2. meil on hetkel 1 ühine töövestlus ees ja 1 farm ütles ka VÕIB-OLLA. seega äkki joppab NÜÜD lõpuks, oleks viimane aeg :D

    ReplyDelete