Wednesday, January 23, 2013

Imelised tooted


Tahaksin teile tutvustada täiesti võrrratut toodet! Imelihtne ja ülitõhus! Siin ta on – STUBBIEHOLDER!


paremal imeline toode õlu, vasakul imeline toode stubbieholder

Selline vahtkummist julla, mis käib pudeli või purgi ümber, ning samal ajal kui hoiab käsi soojas hoiab õlut külmas! See oleks täiesti tarvilik asi ka Eestis, sest seda nähes mulle meenus see, kuidas palju aastaid tagasi -25 kraadise pakasega Lembitu pargis õlut proovisime juua. No niii piinarikas oli seda külma õlut käes hoida. Stubbieholder oleks päästnud, kindlalt.

Uute toodetega seoses tahaksin veel mainida, et ostsin endale ka arvuti nüüd ja ei pea läpakat enam Hunsi käest kasutada lunima. Tegelt praegu veel pean, sest see saabub Perthi alles umbes 2 nädala pärast. Ja Perthi seetõttu, et farmimemmele ei meeldi, kui tema nimele postkontorisse asju saadetakse. Ja postkontorisse seetõttu, et siia metsa postiljon ei tule. Ja Perthis viitsib Elar loodetavasti sinna peale ka igasugu vajalikke programme häkkida, mis siinse internetiühendusega oleks võimatu.

Läpakaga seoses ma peaks lisaks natuke vabandama Ragnari ees, et ostsin praegu selle ja siiatuleku lennuraha laenu maksan tagasi alles järgmine nädal. Nimelt siin on selline süsteem ülekannetega, et pank saadab mingi koodi sulle sms'iga, et ülekanne üldse teostuks. AGA MEIL EI OLE TELEFONILEVI! Niiet iisim oli tellida Lenovo, kui hakata otsima võimalust sattuda linna nii, et oleks ka internet. Ja arvuti eest maksmine oli lausa niiii iisi, et ma üldse ei imesta miks pätteestlased siin krediitkaardi pettustega kuulsad on. Kõik, mida makstes vaja oli, sain ma konkreetselt maha kirjutada kaardi pealt. Tõsiselt, Austraalia, kus su ajud on?

noh, ja muud midagi praegu.


2 comments:

  1. oleks võinud ju mäkintoshi tellida ja sinna windowsi jooksma panna, aga siis kõik mu mittehipsteritest sõbrad oleks norima hakanud, et näe, mäkihomo.

    ReplyDelete